Konsulent


Jeg kan hjælpe organisationer, der ønsker udvikling.

Det handler om enkeltpersoner, personale- og ledelsesgrupper

Med en solid faglig kompetence i forhold til samarbejde, konflikthåndtering og kommunikation, kan jeg styre og katalysere processer til gavn for både den enkelte og organisationen.

Det handler om et stort alsidigt metodisk repertoire

Mine metoder:

Jeg gør bl.a brug af JTI-profiler, resiliens, konflikthåndtering, kommunikationstræning, teambuilding, mange ledelses strategier, herunder også substantiel ledelse, og spiritualitet. Det personlige lederskab vægtes højt. Udvikling og supervision af lederteams og personale, samt individuelle samtaler karekteriseret ved struktur, improvisation, intuition, nænsomhed og direkthed er en stærk faktor i min tilgang.


Grundlæggende er det at sætte mening og engagement i centrum.

Hvad ønsker du hjælp til?Stress håndtering

Stress skal tages alvorligt! Helbredelsen tager den tid det tager. Selvindsigt, forståelse fra omgivelserne- håndtering, forebyggelse og hvordan komme videre på arbejdet og i livet.
Her kan resiliens træning være nøglen.

Mit arbejde foregår på et grundlag, der rummer samfundsmæssig, psykologisk, kunstnerisk, filosofisk og spirituel viden og tilgang til arbejdet i organisationer, grupper og enkeltpersoner.


Samarbejde

Hvordan fungerer du bedst? Ved du hvilken person type du er? Ved hjælp af bla. JTI profilen, vil du gives forståelse af forskellen, mellem leder og medarbejder typer, mulige konflikter og måderne at kommunikere, beslutte lede og samarbejde på.


Personlig lederskab

At kunne lede og udvikle andre mennesker forudsætter, at man kan lede og udvikle sig selv som person. Hvis jeg som leder stopper min egen udvikling, stopper jeg også virksomhedens udvikling. Personligt lederskab, det at kunne håndtere sin egen tid- hjælpe andre med at håndtere deres tid, i vores stræben efter at nå vores mål og etablere gode vaner, god adfærd og dialog, der under støtter potientialet og hjælper til at opnå succes både arbejdsmæssigt og privat.

Kontakt:


Ønsker du hjælp, så kan du kontakte mig og jeg tilbyder en gratis samtale på 10-15 min, hvor vi finder ud af om vi sammen skal arbejde videre med at overvinde dine begrænsninger.