Behandler


Jeg kan hjælpe dig, som ønsker personlig udvikling og nye skridt i livet.

Det handler om balance i krop, psyke og ydre liv.

Med en solid faglig kompetence, nærvær, omhu og intuition, kan jeg tilpasse min samtale eller behandling så det er optimalt for netop dig.

Mit speciale er at bruge de rigtige metoder på det rigtige tidspunkt...

Mine metoder:

Jeg er certificeret coach (ASC), mindfulness instruktør, fysioterapeut, kraniosacral og kropsterapeut, certificeret i osteopatiske teknikker, resilliense træner, NHT® hormonterapeut og famillieopstiller.

Mange års erfaring med disse elementer, samt min spirituelle tilgang, adskiller mig fra andre rådgivere og behandlere.
Både hos voksne og børn.

Hvad ønsker du hjælp til?Er det kroppen?

Har du smerter i kroppen, hovedpine, dårlig søvn, mv. - så er det kroppen vi vil tage udgangspunkt i og efter en grundig undersøgelse af bevægeapparatet, samt organer og vaner, udvælge netop den behandling der passer til dig.
Jeg går bag om symptomet ind i essensen af problematikken ved brug af mine mange facceterede behandlingsmuligheder, herunder bla. kropsterapi, fysioterapi, kraniosacralterapi, osteopati, body sds og træning.


Er det følelserne?

Har du stress, angst, modløshed, bekymring, dårlig søvn - får du indsigt gennem eksistensielle samtaler, coaching, vejledning, resillience træning eller terapi.

Du vil godt, men kan ikke … vi vil afklare gennem samtale og øvelser eksempelvis mindfulness eller meditation, hvad det er der står i vejen for at slippe den indre kværn, kredsene tanker og det indre tidsfordriv.


Er det stress?

Har du stress/angst/depression, menstrautionsproblemer, overgangsalder, cyster, stofskifte problematikker mv. kan det gå ud over hormon balancen og en hormon test kan være løsningen.
Du vil få tilbudt en test, der via en spytprøve viser din hormonelle balance. Med udgangspunkt i testresultatet laves en individuel vejleding der forbedrer balancen i dit hormonspejl, desuden tilbydes eksistentielle samtaler og veje til det væsentlige

Pris 2.800,- *

* Pris inkludere testen og en times konsultation samt to ganges opfølgning pr. mail

NHT logo

Helene Havsteen er
Certificeret NHT®-vejleder

medivere

Kontakt:


Ønsker du hjælp til at overvinde dine begrænsninger,kan du kontakte mig og jeg tilbyder en gratis samtale på 10-15 min, hvor vi finder ud af om vi sammen skal arbejde videre med at overvinde dine begrænsninger.